reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KARACABEY’DE KİLİT PARKE TAŞ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

KARACABEY’DE KİLİT PARKE TAŞ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Bu haber 23 Kasım 2023 - 10:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey Belediyesi tarafından, daha yaşanabilir bir kent hedefiyle ilçe genelinde yol yapım ve bakım çalışmaları hızla devam ediyor.

Bu kapsamda Karacabey’e bağlı Tavşanlı Mahallesi, Bursa Caddesinde çalışmalar devam ederken, Başkan Ali Özkan kilit parke taşı döşeme çalışmalarının sürdüğü bölgede incelemelerde bulundu.

İncemeler esnasında Başkan Özkan, mahalle esnafı ve vatandaşlarla da istişarelerde bulundu. Mahalle sakinleri, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Estetik görünüm

Yapılan parke taşı çalışmaları ile mahalle ve sokakların daha estetik bir görünüme kavuşacağını ifade eden Başkan Ali Özkan, “Daha yaşanabilir bir Karacabey hedefiyle yoğun bir tempoyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Altyapı çalışmalarının bittiği mahallelerimizde, üstyapı iyileştirme çalışmaları ile beraber kilit parke taşı döşeme işlemleri de sürüyor. Biz de bu noktada çalışmaları yerinde takip ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de eksiklerin giderilmesi ve iyileştirme anlamında çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA