reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BAŞKAN IŞIK DEVECİ ARMUDU HASADINA KATILDI

BAŞKAN IŞIK DEVECİ ARMUDU HASADINA KATILDI
Bu haber 09 Ekim 2023 - 13:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Dünyanın en verimli ovalarından birisi olan Gürsu Ovası’nda deveci armudu için hasat başladı. Hasadın ilk gününe Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da katıldı.

TÜRKİYE’NİN ARMUT BAHÇESİNDE HASAT ZAMANI

Lezzeti, dayanıklılığı ve boyutu ile ünü dünyaya yayılan deveci armudunun ülkemizdeki en önemli üretim noktalarından birisi olan Gürsu’da hasat başladı. Türkiye’nin armut bahçesinde armut tarlalarında hummalı bir hasat süreci başladı. Hasadın ilk gününde Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, üretici ve işçilerle beraber tarlada hasada katıldı.

“ İlçemiz, Gürsu ile özdeşleşen deveci cinsi armudun merkezi” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Deveci armudunda bu yıl son yılların en verimli sezonu yaşanıyor. Dallardaki ürünler öyle güzel ve bereketli duruyor ki, ovamızla ne kadar övünsek azdır. Tüm üreticilerimize hayırlı bir hasat süreci diliyorum. Dilerim hava şartlarının çok olumsuzluk yaşatmadığı kolay bir hasat sezonu yaşarız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA