reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KARACABEY SADIK YILMAZ İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ YENİ YERİNDE

KARACABEY SADIK YILMAZ İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ YENİ YERİNDE
Bu haber 27 Eylül 2023 - 9:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve beraberindeki heyet, Karacabey’de Gençlik Merkezi’ne taşınan Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesinin kente kazandırılmasında büyük katkısı bulunan Sütaş firmasına teşekkür ziyaretinde bulunarak, Sütaş Yönetim Kurulu Üyesi Mürvet Tezel ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarık Tezel ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette; İlçe Kaymakamı Çağatay Türker Halim, Kültür ve Turizm Bursa İl Müdürü Kamil Özer, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mahir Yağmur ve AK Parti İlçe Başkanı Gültekin Saygısever de yer aldı.

Önemli kazanım

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyesi’nin geleceğe katkı sağlama hedefiyle kente kazandırdığı Gençlik Merkezinin kentin yeni cazibe merkezi haline geldiğini vurgularken, Gençlik Merkezinin 1. katında faaliyetlerini sürdüren Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesinin de Karacabey için önemli bir kazanım olduğuna vurgu yaptı.

Tüm Karacabeylileri bekliyoruz

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne tahsis edilen kütüphanenin tefrişatını gerçekleştirerek böyle bir hizmetin gerçekleşmesini sağlayan Sütaş ailesine teşekkür eden Başkan Özkan, “Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesinin iç dizaynı ve tefrişatı Sütaş ailesi tarafından gerçekleştirildi. Burası, Karacabey’imizdeki önemli bir boşluğu dolduracaktır. Katkılarından dolayı Gençlik Spor Bakanlığımıza, Sütaş ailesine, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muharrem Yılmaz’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu kütüphanemiz, ilçemizdeki kültür hayatına, eğitim hayatına çok önemli katkı sağlayacaktır. Tüm Karacabeyli hemşerilerimizi Karacabey Sadık Yılmaz Kütüphanesi’ne bekliyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA