reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KARACABEY’DE ASFALT VE PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

KARACABEY’DE ASFALT VE PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Bu haber 04 Eylül 2023 - 12:51 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey Belediyesi, alt ve üst yapıda şehrin dört bir yanında Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ali Özkan, kırsal mahallelerde süren çalışmalarla ilgili, “Son olarak Subaşı’da 6 km yol ile 5 bin m2 parke taşı döşeme işini tamamladık. İsmetpaşa ve Akhisar’da ise çalışmalarımız sürüyor” dedi.

“Yaşam standartlarını daha da güzelleştirmeyi hedefliyoruz”

Şehrin dört bir yanında vatandaşların yaşam standartlarını daha da güzelleştirmek adına aralıksız çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, Subaşı Mahallesinde çalışmaların tamamlandığını ve şu anda İsmetpaşa ve Akhisar mahallelerinde ekiplerin yol ve parke taşı çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Özkan yaptığı açıklamada, “Subaşı Mahallesinde 6 km sathı kaplama Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunuldu. Subaşı Mahallesinde 16.000 m2’lik daha önce yaptığımız imalata ilave olarak 5000 m2 imalat yapılarak, parke taşı yol çalışmasının tamamlanması hedeflenmektedir. Ekiplerimiz, İsmetpaşa ve Akhisar mahallelerinde de çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA