reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KARACABEY’DE “IHLAMUR FESTİVALİ” BAŞLIYOR

KARACABEY’DE “IHLAMUR FESTİVALİ” BAŞLIYOR
Bu haber 26 Temmuz 2023 - 12:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey’in sahip olduğu birbirinden eşsiz değerlerin, ülkemiz ve dünya genelinde tanıtılması hedefiyle bugüne dek önemli atılımlara imza atan Karacabey Belediyesi, ilçenin tanıtım etkinliklerinde hız kesmiyor.

Karacabey Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yoğun ilgi gören “Ihlamur Festivali” bu yıl da aynı coşkusuyla sürerken, festivalin yine büyük bir heyecana sahne olması bekleniyor.

Samida, sevilen şarkılarını Karacabeyliler için seslendirecek

İlçenin turizm beldesi Yeniköy’de düzenlenecek festival kapsamında, 29 Temmuz Cumartesi Günü saat 21.00’de, son dönemlerin sevilen müzik grubu Samida, en güzel şarkılarını Karacabeyliler için seslendirecek.

Dünyanın en büyük ıhlamur ormanlarından birini içerisinde barından Yeniköy’de geleneksel hale getirilen Ihlamur Festivali için heyecanlı bekleyiş sürerken, Başkan Ali Özkan tüm vatandaşları bu heyecana ortak olmaya davet etti.

Özkan, “Yemyeşil ıhlamur ormanlarının Marmara Denizi’ne kavuşma noktasında bulunan yazlık tatil bölgemiz Yeniköy, ‘güzellikler şehri’ Karacabey’imizin nadide bölgelerinden biri. Burası hem denizi hem ormanları hem de doğal organik ürünleriyle öne çıkıyor. Her yıl festivale olan ilginin daha da arttığını görüyoruz. Biz de Karacabey Belediyesi olarak festival için gerekli hazırlıkları titizlikle yürüttük. Tüm katılımcılar için şimdiden eğlence dolu bir festival olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA