reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KARACABEY’E YENİ ARITMA TESİSİ

KARACABEY’E YENİ ARITMA TESİSİ
Bu haber 03 Temmuz 2023 - 11:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yatırımların merkezi Karacabey’de, kalıcı yatırımlar bir bir hayata geçmeye devam ediyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kedikaya Mahallesinde yaklaşık 8 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen yeni arıtma tesisini ziyaret etti.

BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Koray Şahiner’in de eşlik ettiği ziyarette Özkan, tesisin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kalıcı yatırımlar

Özkan burada yaptığı açıklamada, “Bursa Büyükşehir Belediyemizin, BUSKİ marifetiyle Karacabey’imizde yaptığı altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Merkezde içme suyu, kanal ve yağmur suyu arıtma tesisi çalışmaları yapılırken, kırsalda da aynı tür çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bugün de Kedikaya Mahallemizdeyiz. Buradaki arıtma tesisi, yaklaşık 8 milyon TL’ye mal olan bir tesis. BUSKİ Şube Müdürümüzle beraber ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldık. Güngörmez’den iki kaynaktan gelen sularımız vardı. Ve yağışlar gerçekleştiği zaman, özellikle kışın çok bulanık ve çamurlu oluyordu. 7 mahallemize bu çamurlu sular, bulanık olarak gidebiliyordu. İşte şu anda kurulan bu tesisle birlikte Kedikaya’da, Kıranlar, Akçasurluk, Çarık, Ekmekçi, Harmanlı ve Hayırlar Mahallelerimiz olmak üzere toplam 7 mahalleye hizmet verecek bir tesis kuruldu. Karacabey’imize bu noktada elli yıl, yüz yıl hizmet verecek, kalıcı yatırımları gerçekleştiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a da bütün Karacabeyliler adına teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA