reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KARACABEY’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI SONA DOĞRU

KARACABEY’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI SONA DOĞRU
Bu haber 16 Mayıs 2023 - 10:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey’de altyapı çalışmaları adım adım sona yaklaşıyor.

Karacabey’de devam eden içme suyu, yağmur suyu, kaynak çalışmaları şehrin dört bir yanında devam ederken, altyapı çalışmalarının bittiği cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları da ivedilikle gerçekleştiriliyor.

Son olarak Ortaokul Caddesinde biten çalışmaların ardından, Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri hızlıca asfalt dökme çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Ali Özkan, BUSKİ Şube Müdürü Koray Şahiner ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

Süratle devam edecek

Özkan, “Bu cadde, ilçemizin oldukça yoğun kullanılan önemli bir bölgemizdi. Kanal, yağmur suyu ve içme suyu hatlarında sona gelindi ve şimdi titizlikle asfaltlama çalışmalarına başladık. Şu anda içme suyunda %75, kanal çalışmalarında %85 seviyelerine geldik. Ortaokul Caddesindeki çalışmaların ardından Canbolu ve Sırabademler mahallesinde asfaltlama çalışmaları süratle devam edecek” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA