reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BALKANTÜRKSİAD KURULLARI TANIŞMA TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

BALKANTÜRKSİAD KURULLARI TANIŞMA TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ
Bu haber 14 Nisan 2023 - 10:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (BALKANTÜRKSİAD) Mart ayında gerçekleşen 7. Olağan Genel Kurul toplantısının ardından yeni seçilen yönetim ve kurullarının üyelerinin katılımıyla Podyum Park’ta tanışma toplantısı gerçekleşti.

Her yıl geleneksel olarak organize edilen iftar programını bu yıl deprem bölgesinde gerçekleştiren BALKANTÜRKSİAD dernek içindeki çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

BALKANTÜRKSİAD’ın tanışma toplantısına BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Başkanı İlhan Uslu, Haysiyet Divanı Başkanı Vehbi Varlık ve divan üyeleri, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Berat Tunakan ve kurul üyeleri, Denetim Kurulu Üyeleri, BALNET Grubu Başkanları, Genç Nesil Çalışma Grubu Başkanı, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile BEV Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, BALKANTÜRKSİAD’ın her gün daha da güçlenerek yoluna devam ettiğini, istikrarlı adımlar attığını ifade ederken bu güçlü adımların arkasında ise kurulları ile yönetim kurulu üyelerinin fedakarlıkları olduğunu belirtti.

Başkan Fatih Şakir sözlerinin devamında “Her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programını bu yıl ise Hatay’da 4.000 kişinin katılımıyla gerçekleştirdik. Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaraları beraber saracağız. Bugün burada bulunan kişiler seçilmiş kişiler. BALKANTÜRKSİAD’ın kurulları içerisinde yer alan kişiler. Dolayısıyla çok değerlisiniz. Yönetimler değişiyor, istişare kurulları değişiyor ama birbirlerini tanımıyorlar. Bu anlamda tanışma programı olarak da yemeğimiz görülebilir” dedi.

Başkan Şakir sözlerini, “BALKANTÜRKSİAD ve BEV bir aile. Biz ayrı değiliz, Balkantürk Evi’ni beraber yaptık. Şimdi ise önümüzde Kız Öğrenci Yurdu var onun için de beraber çalışıyoruz” diyerek tamamladı.

BEV KIZ ÖĞRENCİ YURDU İÇİN İLK KAZMA VURULUYOR

Gecede söz alan BEV Başkanı İlhan Uslu da BEV ve BALKANTÜRKSİAD büyük bir aile olduğunu vurguladığı konuşmasında, en büyük projelerinin BEV Kız Öğrenci Yurdu olduğunu ve ilk kazmayı vurmak için bir engel kalmadığını söyledi.

BALKANTÜRSİAD’ın yeni yönetim kurulu üyeleri Nedim Yılmaz, Seda Ayhan, Erol Kılıç, Halil Sevük ve Turan Cesur‘un kendilerini tanıttığı programda BALKANTÜRKSİAD’ın Kurucu Başkanı Naci Şahin, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Geçmiş Dönem Başkanı Berat Tunakan ile Haysiyet Divanı Başkanı Vehbi Varlık da görüşlerini paylaştılar. Program Nisan ayında doğan üyelere doğum günü kutlaması ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA