reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

YILDIRIM’DA DEPREM VE AFET YÖNETİMİ SEMİNERİ

YILDIRIM’DA DEPREM VE AFET YÖNETİMİ SEMİNERİ
Bu haber 29 Mart 2023 - 13:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 11 ilimizi etkileyen afet sonrasında, deprem bölgesine ve depremzedelere yardımlarını ulaştıran Yıldırım Belediyesi, bir yandan da Yıldırım’da olası bir depreme karşı gerekli tüm adımları atmaya devam ediyor.

Önemli kentsel dönüşüm projelerini hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, aynı hassasiyetle kurum içinde de farkındalık çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda arama kurtarma ve destek çalışmalarına katılan ekibe afet bölgesi dönüşü Uzman Psikolog Cihat Kaya tarafından Travmaya Müdahale Semineri verilirken ayrıca belediye çalışanlarına deprem öncesi, deprem sırası ve deprem sonrasında yapılması, yapılmaması gerekenler hakkında, Arama Kurtarma Ekip Lideri Ceyhun Eskioğlu tarafından Deprem Farkındalık Söyleşisi düzenlendi. Sunumda, Türkiye’nin deprem ülkesi olduğu ve her an afete hazırlıklı olunması gerektiği bir kez daha hatırlatıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA