reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KARACABEY’DE GIDA ÜRETİMİ YAPAN YERLERE SIKI KONTROL

KARACABEY’DE GIDA ÜRETİMİ YAPAN YERLERE SIKI KONTROL
Bu haber 27 Mart 2023 - 10:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey’de Ramazan ayıyla birlikte gıda üretimi yapan yerlere yönelik denetimler sıklaştırıldı.

Özellikle Ramazan ayı içerisinde fırın ve pastanelerde denetimlerin gerçekleştirileceğini belirten Belediye Başkanı Ali Özkan, işyerlerinde gerçekleştirilen üretimin yanı sıra hem resmi belgelerin hem de hijyen standartlarına uyulup uyulmadığının kontrol edildiğini söyledi.

İlçenin tamamında Gıda Mühendisi ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri eşliğinde gerçekleşen denetimlerde; gramaj, hijyen, yetki ve eğitim belgeleri ile işyeri düzeni ve personelinin kurallara uygunluğu incelenirken, bu başlıklara aykırı işletmeler hakkında yasal yaptırımlar uygulanıyor.

İlçedeki tüm fırınlar denetleniyor

Belediye Başkanı Ali Özkan, “Ramazan ayı öncesinde de devam eden rutin denetimlerimiz, Ramazan boyunca aralıksız devam edecek. Ekiplerimiz, bu gibi hassas konulara gerekli itinayı fazlasıyla göstermekte. Ne güzel ki esnafımız da bu bilincin farkında ve bizleri de zor durumda bırakmıyor ve kurallara uyuyor. Bu zamana kadar yapılan denetimlerden yola çıkarak diyebiliriz ki halkımız, gönül rahatlığıyla alışverişini Karacabey’de yapabilir. Bu vesileyle Ramazan ayının Karacabey’imize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA