reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KARACABEY’DE KAPSAMLI ACİL YARDIM EKİBİNİN KURULMASI HEDEFLENİYOR

KARACABEY’DE KAPSAMLI ACİL YARDIM EKİBİNİN KURULMASI HEDEFLENİYOR
Bu haber 23 Şubat 2023 - 15:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey’den deprem bölgesine giderek ilk günden bu yana hem arama kurtarma çalışmalarına hem koordinasyona hem de gerekli yardımların ulaştırılmasına katkı sağlayan gönüllüler, Karacabey Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya geldi.

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezinde gerçekleşen buluşmada, yaşanan depremin ardından bölgeye giden teknik meslek sahibi vatandaşlar ile yardım amaçlı yola çıkan gönüllüler yer aldı.

Örnek davranış

Kaymakam Kurtbeyoğlu, özverili ve fedakârca çalışmalarda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı gönüllülere teşekkür ederken, Başkan Özkan da “Ordu-millet anlayışına sahip toplumumuzda, her zaman üstüne düşenden fazlasını yapmaya hazır olduğunun bir göstergesi bu kardeşlerimiz. Bizler, yakın zamanda hem bu şekilde çalışma alanlarında teknik yeterliliğe sahip gönüllülerimiz hem de belediye ve AFAD iş birliği ile daha kapsamlı bir acil yardım ekibi kurmayı ve bunun organizasyonunu yapmayı hedefliyoruz. Ben, ilçe halkı adına da örnek davranışlarından ötürü arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA