reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BURSA’DA FABRİKA SERVİSLERİ BİRBİRİNE GİRDİ!

BURSA’DA FABRİKA SERVİSLERİ BİRBİRİNE GİRDİ!
Bu haber 08 Şubat 2023 - 10:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Orhangazi -Gemlik yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, iki fabrika servisi ve bir otomobil birbirine girdi. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hafif yaralanırken, facia ucuz atlatıldı.

Kaza bu sabah saatlerinde Gemlik – Orhangazi yolu Gedelek kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre gece vardiyasından çıkan işçiler ile Orhangazi yönüne seyir halinde olan iki farklı fabrika servisi ile bir otomobil henüz bilinmeyen nedenle kavşak yakınlarında çarpıştı.

Kazada çarpışmanın etkisi ile içinde işçilerin olduğu öğrenilen iki fabrika serviside sürücülerinin direksiyon hakimiyetlerini   kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.

Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişinin hafif yaralandığı öğrenilirken, iki fabrika servis aracında ve  kazaya karışan otomobilde maddi hasarın meydana geldiği olayda  çok sayıda fabrika işçisi ölümden döndü.Kaza yerinde güvenlik önlemi alan Polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA