reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

“KARNENİ AL-GEL”

“KARNENİ AL-GEL”
Bu haber 23 Ocak 2023 - 10:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yansıttığı tarihi değerlere uygun sergi, konferans, panel gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, sömestr tatili boyunca tüm öğrencilere kapılarını ücretsiz olarak açacak.

Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın fetih gününün sanal olarak canlandırıldığı Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde öğrencileri tarihi bir yolculuğa çıkarıyor. Sömestr tatili boyunca karnelerini getirip müzeyi ücretsiz olarak ziyaret etme fırsatı bulabilecek öğrenciler, aynı zamanda düzenlenecek çeşitli etkinliklerle keyifli anlar yaşayacak.

Öğrencilere güzel bir hediye sunmak ve tarih bilinci aşılamak amacıyla ‘Karneni Al – Gel’ kampanyasını düzenlediklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bizler, yorucu bir eğitim dönemi geçiren öğrencilerimizin yüzlerini gülümsetmek istedik. Evlatlarımızın tatilin tadını doyasıya çıkarabilmesi için çeşitli programlar hayata geçirdik. Tatil süresince karnesini getirerek ücretsiz bir şekilde müzemizi ziyaret edebilecek öğrencilerimiz, Panorama 1326 kutu oyunu, kazı atölyesi ve kum boyama atölyesinden de faydalanacak. Tüm öğrencilerimizi Fetih Müzesi’ne davet ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA