reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KARACABEY’DEN MOLDOVA’YA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ İÇİN İLK ADIM

KARACABEY’DEN MOLDOVA’YA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ İÇİN İLK ADIM
Bu haber 01 Aralık 2022 - 15:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey Belediyesi, dünyanın farklı noktalarındaki belediyelerle iş birliğini geliştirmeye ve kardeşlik köprüsü kurmaya devam ediyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın önceki günkü konuğu, Moldova UTA Gagauzia Yeri Özerk Bölgesinden Carbolia Belediye Başkanı Cechir Vitali ve beraberindeki heyet oldu.

İş birliği çalışmaları

Ziyaret sonrası Başkan Ali Özkan yaptığı açıklamada, “Misafirlerimiz Gökoğuz Türklerinden. Hristiyan Türklerden. Ve yaşadıkları bölge stratejik olarak önemli. Amerika ve Rusya’nın günümüzde kendileriyle alakalı stratejileri var. Türkiye Cumhuriyeti’nin de bu kardeşlerimize yönelik çalışmaları var. Kendilerini Karacabey’imizde ağırladık, ilçemizden bahsettik, bazı yerleri beraber gezdik. Anlaşmakta ve iletişim kurmakta hiç zorlanmıyoruz. Bu kardeşlerimizle iş birliği gerçekleştirmek anlamında kardeşlik protokolünün ilk adımını gerçekleştirdik” dedi.

Öte yandan kardeşlik protokolü, her iki belediyenin meclisinde onaylandıktan sonra resmen imzalanacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA