reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

EBU İSHAK METRUK BİNALARDAN TEMİZLENİYOR

EBU İSHAK METRUK BİNALARDAN TEMİZLENİYOR
Bu haber 24 Ekim 2022 - 13:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların şikayetlerini de dikkate alarak, madde bağımlıları ve alkol kullananların mesken tuttuğu, doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliğine de neden olan metruk binaları bir bir yıkıyor.

Osmangazi Belediyesi, halkın can ve mal güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra madde bağımlılarının mesken tutması sebebiyle de yoğun şikayetlere konu olan metruk binaların yıkımını sürdürüyor. Mahalle sakinlerini oldukça tedirgin eden metruk binalar, Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından durum tespiti yapılıp, yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından yıkılıyor. Son günlerde vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri dikkate alan Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ebu İshak Mahallesi Apsak Sokak’ta uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu binayı iş makinesi ile yıktı.

Metruk binanın yıkılması, mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırdı. Vatandaşlar, özellikle akşam saatlerinde binanın önünden geçmeye korkar hale geldiklerini ifade ederek, yıkımdan dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA