reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KARACABEY’E YENİ SOSYAL ALAN

KARACABEY’E YENİ SOSYAL ALAN
Bu haber 06 Ekim 2022 - 11:02 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey Yenimahalle’de, vatandaşların talebi doğrultusunda KADEME Yerleşkesi girişindeki alanda oluşturulan parkta çalışmalarda sona geliyor. Başkan Özkan önceki gün parkı ziyaret ederek, parkta oynayan çocuklarla buluştu.

Karacabey’de her alanda her noktaya hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Özkan, bu çalışmalar kapsamında Yenimahalle’de vatandaşların talebi doğrultusunda Kademe Yerleşkesi girişindeki bin metrekarelik boş alana hem çocuklar hem de yetişkinlerin kullanabileceği sosyal alanlar için çalışmaların artık sona geldiğini belirtti.

Her yaşa hitap edecek

Öte yandan, park içerisinde çocuk oyun gruplarının yanı sıra spor aletleri, piknik masaları ve sosyal alanlar da oluşturularak her yaşa hitap edecek bir alan kazandırmak için çalışmalar sona yaklaşıyor.

Tüm bunların yanında, Park Bahçeler Müdürlüğünce devam eden peyzaj düzenlemesi ile park yeşil bir alan olarak da hizmet verecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA