reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KALİTE BİRLİĞİ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

KALİTE BİRLİĞİ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI
Bu haber 21 Haziran 2022 - 14:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

KaliteBirliği tarafından organize edilen ve 10 hafta devam eden 13. ve 14. Kalite Ordusu Eğitimleri tamamlanarak sınav yapıldı.

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlük A salonunda gerçekleştirilen sınavda başarılı olan öğrencilere “Kalite Yönetim Sistemi Uzmanı” sertifikası verilecek. Uludağ Üniversitesi akademisyenleri, öğrencileri ve memurların katıldığı eğitimler 10 hafta sürdü. Eğitimci Mehmet Uğur Özdeniz ve Hamdi Dilmenlerin verdiği eğitimlerin yanında, katılımcılara; KalBir Başkanı Mustafa Karaman tarafından ‘liderlik’ TOSYÖV Başkanı Gül Çiçek Zengin Bintaş tarafından ‘İnovasyon’ tiyatro ve devlet sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu Ahmet Somers tarafından ‘Motivasyon ve Liderlik’ Kalite Birliği Onursal Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok tarafından ‘İleri Exel’ eğitimleri sertifikalı olarak verildi.

Aynı zamanda tüm öğrencilere temel kalite ve temiz kalitenin ülkemizdeki temsilcisi olan Türk Standartları Enstitüsü (TSE) hakkında bilgilendirme yapıldı. Kalite Birliği Başkanı Mustafa Karaman, tüm kalite Ordusu öğrencilerinin Kalite Birliğini Gençlik Kollarında görev aldığını ve “Kalite Şehri Bursa Projesi’ni desteklediklerini, temiz kalite sevdasının Bursa’da alev topuna döndüğünü ifade ederek, Kalite Ordusu eğitimlerinin önümüzdeki yılda devam edecek olduğunu ifade etti.

Ayrıca Karaman, Kalite Birliğinin ‘Milli Ses Ver Projesi’nin ve ‘Kalite Şehri Bursa’ projesinin devam ettiğini ifade ederek, Ekim 2022’de Uludağ Üniversitesi’nde düzenleyecek oldukları “Kalite Zirvesinde” Kalite Ordusu öğrencilerinin sertifikalarını takdim edecek olduklarını söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA