reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BAŞKAN ÖZKAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ÖZKAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Bu haber 23 Kasım 2021 - 12:20 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Öğretmenliğin, dünyanın her noktasında en kutsal ve en itibarlı meslek olduğunu vurgulayan Başkan Ali Özkan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen bu itibarlı mesleği icra eden tüm öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Aydınlık yarınlarımızın anahtarı

Başkan Özkan mesajında, şu ifadelere yer verdi: “Yüce milletimizin aydınlık geleceği ve umudu olan çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimize, ne kadar minnettar olsak azdır. Ülkemizin gelişmesi, güçlü temellere geleceğinin inşa edilmesinde en önemli görevi kuşkusuz öğretmenlerimiz üstlenmektedir. Ülkelerin gelişmişliğinin temelinde yine eğitime ve eğitimcilere verilen önem vardır.Öğretmenlerimiz, toplumu şekillendiren, aydınlık yarınlarınanahtarı;eğitim dünyasının da vazgeçilmez neferleridir.BaşöğretmenMustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Öğretmenler, yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır.’Bu vesileyle başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.Aramızdan ayrılan bütün öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA