reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KARACABEY İÇİN PROJELER SÜRÜYOR

KARACABEY İÇİN PROJELER SÜRÜYOR
Bu haber 05 Ağustos 2021 - 16:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 2. Bölge Müdürü Adil Şencan ve DKMP Bursa Şube Müdürü Ekrem Terzioğlu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen görüşmede, ilçenin doğal güzellikleri üzerine çeşitli konular gündeme getirildi.

Kurumlar arası etkili diyaloglar güzel iş birlikleri ortaya çıkarıyor

Başkan Özkan görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada,“Karacabey’in doğal güzelliklerinin ve sahip olduğu değerlerin korunması, farkına varılması ve sürdürülebilir olarak gelecek nesillere aktarılması noktasında projeler geliştiriyoruz. Bu noktada,Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürü’müzAdil Şencan ile önemli istişarelerde bulunduk. Bu konuların başında ise Ovakorusu Ayı Barınağı, Karacabey Longozu ve Eskikarağaç Leylek Köyü veUluabat Gölü yer aldı.  İki kurumun güzel diyalogları çerçevesindeortaya çıkacak güzel çalışmalarla işbirliğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Görüşmenin sonunda Başkan Özkan, 2. Bölge Müdürü Şencan’a, Karacabey Longozunun simgesi haline gelen Nilüfer Çiçeği tablosu hediye etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA