reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

OTOBANDA TIR YAYAYA ÇARPTI

OTOBANDA TIR YAYAYA ÇARPTI
Bu haber 30 Haziran 2021 - 14:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa’da akşam saatlerinde otobanda yaya olarak gezen kimliği belirsiz bir kişi tırın altında kaldı. Tırın altında yaklaşık 200 metre sürüklenen şahıs hayatını kaybetti.

Kaza saat 22.00 sıralarında merkez Nilüfer İlçesi Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Bursa Şehir Hastanesi Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Otobanda yaya olarak gezen kimliği belirsiz bir kişi, Bülent M. idaresindeki 34 TH 0164 dorse plakalı Tır’ın çarpması sonucu yaklaşık 200 metre sürüklenerek feci şekilde can verdi. Erkek olduğu tespit edilen şahsın cesedi olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından TIR’ın altından çıkartıldı.

Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ceset Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, TIR sürücüsü Bülent M. gözaltına alındı. Cesedin kimliğini belirlemeye çalışan polis ekipleri, intihar ihtimali üzerinde dururken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA