reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
Erçin YALÇIN

RUSYA ALMANYA VE İNGİLTERE’DEN PEŞ PEŞE KÖTÜ HABERLER GELDİ

RUSYA ALMANYA VE İNGİLTERE’DEN PEŞ PEŞE KÖTÜ HABERLER GELDİ
Bu haber 28 Nisan 2021 - 19:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Rusya resmen henüz açıklamasa da Türkiye’ye uçuşları Haziran ayına kadar kapattı. Almanya Türkiye’yi riskli ülkeler listesine aldı. İngiltere 17 Mayıs’ta açılması beklenen uçuşları belirsiz tarihe erteledi.Rusya, Almanya Ve İngiltere’den Peş Peşe Kötü Haberler Geldi

Rusya kapattı, Almanya yüksek riskli listeye aldı, İngiltere erteledi!

Türkiye’nin turizmde üç kaynak pazarı olan Rusya, Almanya ve İngiltere’den peş peşe kötü haberler geldi.

Rusya resmen henüz açıklamasa da Türkiye’ye uçuşları Haziran ayına kadar kapattı. Almanya Türkiye’yi riskli ülkeler listesine aldı. İngiltere 17 Mayıs’ta açılması beklenen uçuşları belirsiz tarihe erteledi.

Peş peşe gelen haberlerden en kötüsü Rusya ile ilgili olan.

Türkiye ile ilgili kararın Rusya Bakanlar Kurulu toplantısında alınacağı bilindiği halde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy önce Arnavutluk’a gitti, oradan Rusya’ya geçti. Konuyla ilgili kararın görüşüleceği bakanlar kurulu  toplantısı öncesinde yapılması gereken görüşme karar çıktıktan sonra olacağı için sonucu değiştirme olasılığı yok.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA