reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

DİDEM ARSLAN YILMAZ’I CANLI YAYINDA ŞOK EDEN OLAY!

DİDEM ARSLAN YILMAZ’I CANLI YAYINDA ŞOK EDEN OLAY!
Bu haber 29 Ağustos 2020 - 12:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

14 yaşındaki kayıp kız 45 yaşında, evli ve 3 çocuk babası akrabasının tecavüzüne uğradığını söyledi.

Bursa Osmangazi’de yaşayan 14 yaşındaki E.K. 10 gün önce evinden çıkarak kayıplara karıştı.

Pazarda tezgah açan baba Metin KURT Show Tv’de yayınlanan Didem ARSLAN YILMAZ’la Vazgeçme programına müraacat etti. Kızının evde hiçbir sorunu olmadığını söyleyen baba canlı yayında eve dönmesi için kızına seslendi.

Dün gece ‘Vazgeçme’ ekibi tarafından bulunan küçük kız stüdyoya getirildi.

KÜÇÜK KIZDAN KAN DONDURAN İTİRAF!

Canlı yayında babasına sarılmayan E.K.’nın söyledikleri kan dondurdu. 14 yaşındaki E.K. 1 ay önce babasının dayısının oğlu tarafından cinsel istismara uğradığını anlattı. Babası, üvey annesi ve halasının da bu olayı bildiğini ve müdahale etmediklerini belirterek eve dönmek istemediğini söyledi.

Canlı yayını ihbar kabul eden Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri duruma hemen müdahale ettiler. Stüdyoya gelerek küçük kız ve babasını alıp emniyet müdürlüğüne götürdüler. Küçük kızı istismar eden akrabayla ilgili de çalışma başlatıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA