reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

MUSA’NIN EN SEVDİĞİ YER

MUSA’NIN EN SEVDİĞİ YER
Bu haber 19 Mayıs 2023 - 10:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Dünyanın en güzel kumsallarının olduğu bir köyde yaşıyorum. Yaz aylarında onlarca turist buraya tatile geliyor. Yağmur mevsimi başladığında ise bu eşsiz güzellik bize kalıyor. Samu ve İbrahim benim en iyi arkadaşlarım. Onlarla vakit geçirmeyi ve yüzmeyi çok seviyorum. Anne ve babamı hatırlamıyorum. Burada 35 yetim kardeşimle birlikte yaşıyoruz. İmkanlarımız yetersiz olsa bile hayırseverlerin desteğiyle çok güzel yemekler yiyoruz. Ben en çok pilav ve kasavayı seviyorum. Destekleriniz için teşekkür ederim.

Musa, Sierra Leone

Kendini iyiliğe adamış onlarca insan var. Hiçbir karşılık beklemeden yetim çocuklarla ilgileniyorlar. Çevrelerindeki yetimlerin barınabileceği ve korunabileceği yetimhaneler kuruyorlar. Çocukların kültüründen kopmadan yetişmesini sağlıyorlar.

Biz de yetimhanelerimizin bulunmadığı bölgelerde yerel yetimhanelere destek oluyoruz. Korunmaya muhtaç olan çocukların barınma, beslenme, sağlık, eğitim ve giyinme gibi temel ihtiyaçlarını karşılamak için size ihtiyaçları var. Sayenizde bir çocuğun hayatı değişebilir ve daha iyi bir geleceğe sahip olabilir. Destek olun, sahipsiz kalmasınlar.

DESTEK OL
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA