reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

KARACABEY’DE SPORA DESTEKLER ÇIĞ GİBİ

KARACABEY’DE SPORA DESTEKLER ÇIĞ GİBİ
Bu haber 24 Nisan 2023 - 10:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey’de spora ve sporcuya destekler hız kesmiyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün gerçekleştirilen tören kapsamında ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine destek amaçlı forma ve teknik ekipmanları teslim etti.

Başarılı sporcularla Karacabey en güzel şekilde temsil ediliyor

Teslim töreninde yaptığı konuşmada Başkan Özkan, “Biz göreve geldiğimizde 1 tane branş vardı Karacabey’de, şu anda 22 tane branşta mücadele ediyoruz. Çeşitli alanlarda, geçtiğimiz hafta wushu ve kungfuda Türkiye çapında dereceye girdi sporcularımız. Geleneksel okçulukta da bir tane hanım sporcumuz Türkiye 1.si oldu. Dolayısıyla sizlerden de çok başarılı futbolcular, sporcular çıkacağına inanıyoruz. İnşallah hocamızla birlikte bu çalışmalara devam ettiğimizde, Karacabey çok güzel bir şekilde temsil edilecektir. Sportif aktiviteler hem sağlığımız için önemli hem de eğitim hayatımıza katkı sağlıyor. Dolayısıyla ben size bu çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sağlıklı, mutlu, hayırlı uzun bir ömür temenni ediyorum” dedi.

Öte yandan Karacabey Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine her yıl forma ve teknik ekipman ile yıl boyunca müsabakalara ulaşım desteği de sağlamaya devam ediyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
SON DAKİKA