reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KARACABEY’DE METRUK BİNA YIKIMLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

KARACABEY’DE METRUK BİNA YIKIMLARINA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ
Bu haber 22 Mart 2023 - 11:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.

‘Daha yaşanabilir bir kent’ hedefiyle çalışmalarını sürdüren Karacabey Belediyesi, kent genelindeki metruk binalarla mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor.

Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yıkımı gerçekleştirilen metruk binalara, önceki gün Runguçpaşa Mahallesinde bir yenisi daha eklendi.

Yıkımlar, merkez ve kırsal olmak üzere şehrin dört bir yanında sürüyor. Son yıkımla birlikte ilçede ortadan kaldırılan metruk bina sayısı 106’ya yükseldi.

Devam edecek

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ali Özkan, “Terk edilmiş ve harabe haldeki binalar, kentlerde güvenlik ve sağlık açısından risk taşıyor. Aynı zamanda çevre ve görüntü kirliliğine de neden oluyor. Mahallelerimizde huzursuzluk yaratan ve şikayetlere yol açan bu tarz yapıların yıkılması konusunda kararlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Runguçpaşa Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz yıkım ile bu çalışmalarımız devam ediyor. Yasal prosedürlerin tamamlanması ile beraber yıkım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Ayrıca bu yıkımların ardından bölgenin otopark alanı olarak kullanılmasını da sağlayarak, önemli bir ihtiyacı daha karşılamış oluyoruz. Mahalle sakinlerimiz de bu çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ediyor. Bu konuda çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA