reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

KANODA EN İYİLER YİNE BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN

KANODA EN İYİLER YİNE BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN
Bu haber 21 Mart 2023 - 12:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Durgunsu Kano Olimpik ve Aday Milli Takım Test ve Seçme Yarışları, 18-19 Mart 2023 tarihlerinde Muğla’da gerçekleştirildi.

Köyceğiz’de yapılan organizasyonda 100’e yakın sporcu Milli Takım’a girebilmek için büyük efor sarf ederken, organizasyonda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları 5 en iyi zamanın 4’ünü kazanarak başarılı sonuçlara imza attılar. Büyük heyecanın yaşandığı Durgunsu Kano Olimpik ve Aday Milli Takım Test ve Seçme Yarışları’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Simge Kaya, Bedirhan Çıktay, Tuğçe Taylak, Ömer Kantar ve Efe Uslu 5 en iyi zaman madalyasından dördünü kazanarak performanslarıyla göz doldurdular. Mart ayının ilk haftası yayınlanacak Milli Takım kamp programı dahilinde test sonunda seçilen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, 27 Mart 2023 tarihinde başlayacak kampa katılacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA