reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

GENÇ MÜSİAD BURSA’DAN BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

GENÇ MÜSİAD BURSA’DAN BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET
Bu haber 15 Mart 2023 - 13:13 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Genç MÜSİAD Bursa Başkanı Abdüssamed Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar’ı ziyaret etti.

BTÜ’ de gerçekleşen ziyarette; Genç Ticaret Elçileri Projesi, eğitim projeleri, Genç MÜSİAD’ın çalışmaları ve Genç MÜSİAD Bursa ile BTÜ arasındaki iş birliği olanakları masaya yatırıldı.

BTÜ’ nün yeni rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar’a Genç MÜSİAD Bursa’nın çalışmaları ve Genç Ticaret Elçileri Projesi hakkında bilgilendirmelerde bulunan Genç MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Abdüssamed Kahraman, üniversite öğrencilerinin dahil olduğu projeler geliştirerek ekonomiye katkı sağlamak istediklerini ifade etti.

Bursa’da eğitim gören misafir öğrencilerin Genç Ticaret Elçileri Projesi’ne dahil edilmesinin hem ekonomiye hem de ülkenin ticaret hacmine ciddi katkı sağladığını ifade eden Başkan Kahraman, “MÜSİAD olarak Bursa’da eğitim gören 10 binden fazla misafir öğrenci dediğimiz, yabancı uyruklu kardeşlerimiz var. Genç Ticaret Elçileri Projesi’nde onları da aramızda görmek istiyoruz. Bu projeyle Türkiye genelinde genç ticaret elçilerimiz sayesinde 250 milyon dolarlık bir ticaret hacmi oluştu. Genç Ticaret Elçileri Projesi ülkemizin ekonomisine katkı sağladı. Bunun yanında MÜSİAD üyesi firmalarımızda ticaret elçisi öğrencilere hem staj imkanı sağlamak hem de onları dış ticaret, ihracat departmanlarında istihdam etmeyi hedefliyoruz. Genç Ticaret Elçileri Projesi  ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak diğer projelerde de BTÜ ile iş birliği yapmaya, genç kardeşlerimize destek olmaya hazırız” dedi.

Genç MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Abdüssamed Kahraman ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar da, MÜSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini, projelerinin de çok önemli olduğunu söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA