reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

19 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜSÜNDEN ACI HABER

19 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜSÜNDEN ACI HABER
Bu haber 27 Ocak 2023 - 10:09 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa’nın İnegöl ilçesi Ahmet Türkel Çevre yolu üzerinde meydana gelen kazada sürücünün kontrolünden çıkarak site duvarına çarpan otomobilden ağır yaralı çıkarılan genç sürücü 2 gün süren hayat mücadelesini kaybetti. Sürücünün 10 gün sonra askerlik görevini yapmak için Bolu’ya gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

Kaza 24 Ocak tarihi 23.00 sıralarında Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Çevre yolunda seyir halinde olan sürücü Emre Kahya(19) yönetimindeki 16 R 0688 plakalı otomobil, virajda sürücüsünün kontrolünden çıktı. Yol kenarındaki kaldırıma çarpıp savrulan otomobil, sitenin duvarına çarparak durabildi. Kaza sonucu hurdaya dönen araçta sürücü ve yanındaki arkadaşı Nurettin Sobot(19) yaralandı. Olay yerine 112, Polis ve İtfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan 2 genç, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yaralılar Ambulanslarla İnegöl Devlet hastanesine kaldırıldılar. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan sürücü Emre Kahya, yoğun bakıma alınmıştı. Kahya, 2 gün sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA