reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

OSMANGAZİLİ ATLETLER SÜPER LİG’DE

OSMANGAZİLİ ATLETLER SÜPER LİG’DE
Bu haber 17 Ocak 2023 - 10:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı sporcuları, Kuşadası’nda düzenlenen Turkcell Kulüpler Kros 1. Lig Final Yarışmaları’na damga vurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Adagöl Kros Parkuru’nda gerçekleşen Turkcell Kulüpler Kros 1. Lig Final Yarışmaları, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Toplam 58 takım ve 948 sporcunun ter döktüğü turnuvada Osmangazili atletler göz doldurdu.

Hakan Çoban, Ali Demir, İslam Taşçı, Mert Kuda ile İsmail Özkan’dan oluşan genç kadro, rakipleri karşısında üstün performans sergileyerek ikincilik kürsüsüne çıktı. Bunun yanı sıra başarılı sporcular; Mart ayında Antalya’da, Nisan ayında ise Muğla’da yapılacak Süper Lig Yarışları’nda mücadele etmeye hak kazandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA