reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

KARACABEY BELEDİYESPOR VOLEYBOLDA LİDERLİK KOLTUĞUNDA

KARACABEY BELEDİYESPOR VOLEYBOLDA LİDERLİK KOLTUĞUNDA
Bu haber 18 Kasım 2022 - 11:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı sezona hızlı bir giriş yaptı.

Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı TVF 2. Lig 1. Grup mücadelesinde hafta sonu kendi evinde İnegöl Belediyespor ile karşılaştı. Salondan 3-1 galip ayrılan Karacabey ekibi, ligde 4 haftalık galibiyet serisinin sonunda liderlik koltuğuna oturdu.

Zorlu müsabakadan galibiyetle ayrılarak ligde zirveye çıkan Karacabey Belediyespor Voleybol Takımını, bu başarısından dolayı Belediye Başkanı AliÖzkan da tebrik etti.

Özkan, TVF 2. Ligde bizleri gururla temsil eden takımımızı, antrenörümüz ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum.  Önümüzdeki hafta sonu Süreyyapaşa Gençlik Spor Kulübü ile oynanacak karşılaşmadan da galip geleceklerini umuyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum dedi.

Moraller yüksek

Takım antrenörü Mustafa Cengiz de yaptığı açıklamada, İnegölspor ile olan mücadeleden galip ayrılmamız ve liderlik koltuğuna oturmamız bizleri daha da hırslandırdı. Son olarak Gaziantep Belediyespor’dan transfer ettiğimiz Mustafa Selçuk da gücümüze güç kattı. İstanbuldan da galibiyetle dönmeyi umuyoruzdedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA