reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

ÇARŞI ESNAFINDAN DÜNDAR’A TEŞEKKÜR

ÇARŞI ESNAFINDAN DÜNDAR’A TEŞEKKÜR
Bu haber 21 Ekim 2022 - 15:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Osmangazi Belediyesi, Tuzpazarı, Uzun Çarşı ve Okçular Çarşısı’nın üzerindeki cam çatı örtüsünün yan kısımlarının kapatılması için başlattığı çalışmalarda sona geldi. Çatının büyük bölümünün yanları kapatılırken, yapılan çalışma esnafın yanı sıra alışverişe gelen vatandaşları da oldukça memnun etti.

‘Tarihi çarşılarda dört mevsim konforlu alışveriş’ hedefiyle çalışma başlatan Osmangazi Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde gerçekleştirdiği çalışmalarla kentin ticaret ve alışveriş vitrini olan bölgeyi yeniden cazibe merkezi haline getiriyor. Geçtiğimiz yıl mevcut çatı örtüsünün güneşten zarar gören ve kırılan camlarını yenileyen, cam altı su sızdırmaz fitillerini değiştiren Osmangazi Belediyesi, yağışlı havalarda çatının yan kısımlarından dükkanların içerisine su girmesinin önüne geçmek için çatı örtüsünün yan kısımlarını da kapatıyor. Yürütülen çalışma kapsamında Tuzpazarı, Uzun Çarşı ve Okçular Çarşısı’nın üzerindeki cam çatı örtüsünün yan kısımların büyük bölümü kapatıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA