reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BURSA’DA AKILALMAZ HIRSIZLIK, PATRONUNU BİLE SOYDU

BURSA’DA AKILALMAZ HIRSIZLIK, PATRONUNU BİLE SOYDU
Bu haber 07 Ekim 2022 - 10:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Mazot fiyatlarına peşpeşe gelen zamlar Bursa’da bir nakliye firmasında şoför olarak çalışan adamın iştahını kabarttı.

Mazot fiyatlarına peşpeşe gelen zamlar Bursa’da bir nakliye firmasında şoför olarak çalışan adamın iştahını kabarttı. Çalıştığı kamyondan sürekli mazot çalıp bir depoya istifleyen şoför, patronun titiz takibi sonucu yakayı eleverdi. Polisin baskın yaptığı bir depoda çok sayıda dolu mazot bidonu ele geçirildi. Babalık yaptığı işçisinin kendisini 300 bin lira zarara uğrattığını belirten patronu, “İyilik yaptım. Nankörlük gördüm” dedi. Şoför ise gözaltına alındı.

Bursa’da özel nakliyat firmasında yaşanan akıl almaz hırsızlık görenleri şaşkına çevirdi.

Olay, merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi’nde yaşandı. Özel bir işletmeye 2 yıl önce şoför olarak başlayan A.D (55) firma sahibi H.T.’nin (61) titiz takibi sonrası çalıştığı araçtan mazot çalarken suçüstü yakalandı. Çaldığı mazotu evinin yakınındaki depoya stoklayan ve yaklaşık 30 bidon mazotla suçüstü yakalan zanlı olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Küçükbalıklı Merkez Karokulu’na götürüldü.

Öte yandan yaşanan vahim olay sonrası isyan eden firma sahibi H.T., “6 ayda 300 bin lira zararım oldu. Bu kişiye babalık yaptım. Karşılığında bana nankörlük yaptı’ diyerek sitem etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA