reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONLARINDA İNANILMAZ RAKAMLAR

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONLARINDA İNANILMAZ RAKAMLAR
Bu haber 13 Eylül 2022 - 11:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Emekliler arasında Eylül’de promosyon önce 10 bine ardından 15 bine çıkacak yönündeki söylenti giderek artarken yeni bir rekor haberi daha geldi. Akbank’ın Oyak Renault çalışanlarına üç yıl için ödeyeceği miktar sosyal medyada konuşulurken, Emniyet’in Vakıfbank’tan istediği promosyon 50 bin liraya çıktı.

Açıklanan enflasyon verileriyle birlikte emekli maaşlarına gelen yüzde 42,35’lik zammın ardından bankalar promosyon yarışına girdi. TGRT Haberin haberine göre, emeklilerin müşterileri olmasını isteyen bankalar, promosyon rakamlarında art arda yükselmeye devam ediyor. Son olarak Akbank’ın Oyak Renault çalışanlarına yönelik promosyon ücreti de sosyal medyaya damga vurdu. Peki hangi bankanın promosyon miktarı ne kadar? İşte tüm bankaların listesi ve promosyon miktarı…

10 BİN LİRAYA TIRMANDI

İlk başladığında kamu bankaları da dahil olmak üzere 750 olan promosyon destek kampanyaları yapılan son değişikliklerle 10 bin liraya kadar tırmandı.

Promosyon kampanyalarındaki bu yarış kamu ve özel kuruşların bankalarla yeniden masaya oturmasına neden oldu.

Promosyon yarışında sonradan atağa kalkan Türk Ekonomi Bankası (TEB), Anadolu Üniversitesi ile imzaladığı sözleşmeyle çalışan başına üç yıl için 41 bin 500 lira vererek bir rekora imza atmıştı.

AKBANK REKORU SOLLADI İDDİASI

Sabancı Holding kuruluşu Akbank’ın, TEB’in 41 bin 500 liralık rekorunu geride bıraktığı iddiası ise sosyal medyaya damga vurdu.

Akbank’ın Oyak Renault çalışanlarına üç yıl için 72 bin 500’er lira vereceği iddia edildi.

Dudakları uçuklatan bu promosyon anlaşması için henüz bir açıklama yapılmadığı belirtilirken Akbank ve OYAK arasındaki anlaşmayla ilgili olarak gözler Metal-İş sendikasına döndü.

Kulislerde konuşulanlara göre, üç yıl için ödenecek promosyon tutarıyla ilgili her bir çalışan adına Akbank’ta bir hesap açılacak ve promosyon tutarı 30 Eylül’de seyyanen ödenecek. Ancak anlaşmanın noktalanmadığı belirtiliyor.

Akbank emeklilere ve yeni emekli olacaklara yönelik sürdürdüğü kampanya ile 30 Eylül’e kadar 7 bin liraya varan promosyon şartlı olarak da 500 chip-para veriyor.

Maaşı 1500 liraya kadar olanlara 4 bin 150 lira, 2500 liraya kadar olanlara 5 bin 800 lira, 2500 liranın yukarınsa maaşı olanlara ise 7 bin lira ödeniyor.

EMNİYET PAZARLIKLARI SÜRDÜRÜYOR

Vakıfbank ile 330 bin polis için Emniyet Genel Müdürlüğü arasında süren pazarlıklar devam ediyor. Anlaşma zemini hala belli değil fakat EGM 50 bin TL’lik peşinat isteğinden vazgeçmiyor.

50 BİN LİRA KONUSUNDA KARARLI

İlk etapta Vakıfbank’ın 18 bin TL’lik promosyon oranı kesin bir şekilde reddedilmişti. Ardından Vakıfbank teklifi 30 bin TL’ye yükseltti. Fakat polisler 3 aylık maaş promosyonu için 50 bin TL’lik peşinat isteği konusunda kararlı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA