reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

TECO KARACABEY BELEDİYESPOR YENİ SEZONA HAZIR

TECO KARACABEY BELEDİYESPOR YENİ SEZONA HAZIR
Bu haber 25 Ağustos 2022 - 12:51 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Geçtiğimiz sezon, play off final maçında Bodrumspor’a mağlup olarak 1. Ligin kapısından dönen TECO Karacabey Belediyespor, yeni sezona da hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

TECO Karacabey Belediyespor yeni sezon öncesi kendi sahasında Soma Spor ile hazırlık maçı yaptı. TECO Karacabey Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrılırken, taraftarlarına güven veren futbolcular, sergiledikleri mücadele ile takdir topladı.

Takıma inancımız tam

Maç öncesi yeni sezonun başarılı geçmesi temennisiyle kurban kesilirken, Belediye Başkanı ve TECO Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkan da sporculara ve taraftarlara yönelik yaptığı konuşmada, geçtiğimiz yıllarda ilçe halkının göğsünü kabartan başarılara imza atan takımı yürekten kutladı. Özkan, bu sezona dair inançlarının da tam olduğunu yinelerken, başarılı ve centilmence bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu.

Öte yandan TECO Karacabey Belediyespor, ligin ilk karşılaşmasında 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 20.00’de  Bucaspor 1928 ile Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA