reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

MECLİSTE ATATÜRK TARTIŞMASI

MECLİSTE ATATÜRK TARTIŞMASI
Bu haber 27 Mayıs 2022 - 13:19 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti ve CHP arasında yaşanan Atatürk tartışması nedeni ile, Genel Kurul çalışmasına ara verildi. Milletvekillerinin sesleri yükseldi ortalık bir anda karıştı.

TBMM'de gergin anlar: Atatürk tartışması ortalığı kızıştırdı

AK Parti ve CHP Meclis’te karşı karşıya geldi, Meclis’te gergin anlar yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Mustafa Kemal’e Atatürk demekten imtina ediyorum diyen kişiyi il başkanı olarak tutuyorsunuz. AK Parti’yle Atatürk ile sıkıntı var bırakın Allah aşkına ya hadi ordan be, diyerek tepki gösterdi.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ise, “Canan Kaftancıoğlu’nun Atatürk diyemediğini söylüyor o sözler söylendikten 12 gün önce 9 Eylül’de Atatürk diyor 12 kez Allah’ın kulu AK Parti’de utanmadı” şeklinde karşılık verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA