reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

UKRAYNALIYA EVİNİ AÇTI KOCASINI ELİNDEN ALDI

UKRAYNALIYA EVİNİ AÇTI KOCASINI ELİNDEN ALDI
Bu haber 23 Mayıs 2022 - 12:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaşın ardından milyonlarca Ukraynalı, mülteci konumuna düşerek farklı ülkelere göç etti. İngiltere’de savaştan kaçan Ukraynalıyı evine alan 3 çocuk annesi kadın, eşinin 10 gün sonra Ukraynalıya aşık olduğunu söylemesiyle neye uğradığını şaşırdı.

Savaştan kaçarak İngiltere’ye giden 22 yaşındaki Ukraynalı Sofia Karkadim de mülteciler arasında yer aldı.

İngiltere’nin kuzeyindeki Bradford şehrinde yaşayan 27 yaşındaki Lorna Garnett, mayıs ayının başında evini Sofia’ya açtı.

10 gün sonra Tony Garnett (29) 3 çocuğunun annesine, mülteci misafire âşık olduğunu ve hayatının kalanını onunla geçirmek istediğini söyleyince 10 yıllık evlilik son buldu.

“Hayatım 10 gün içinde tepetaklak oldu”

İngiliz Sun gazetesine konuşan Lorna Garnett, Sofia’yı suçlayarak, “Çaresizce eve ihtiyacı olan birine bunu sağlamanın doğru olduğunu düşündüm. O ise neden olduğu yıkım umurunda bile değil. Hayatım 10 gün içinde tepetaklak oldu” dedi.

Güvenlik görevlisi olarak çalışan Tony Garnett, “Asla böyle bir niyetim yoktu, planlı bir şey değildi. İşler böyle geliştiği ve evliliğimiz bittiği için üzgünüm. Bu Lorna’nın hatası değildi, o yanlış bir şey yapmadı” diye konuştu.

İngiltere’de hükümet, vatandaşları evlerinde Ukraynalı mültecileri barındırmaya teşvik ediyor, bunun için ev sahiplerine ödeme yapıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA