reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

CHP MİLLETVEKİLİ MECLİS’TE KÜRTÇE ŞARKI SÖYLEDİ

CHP MİLLETVEKİLİ MECLİS’TE KÜRTÇE ŞARKI SÖYLEDİ
Bu haber 18 Mayıs 2022 - 10:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.

CHP Bursa Milletvekili Kayışoğlu, TBMM’de şarkı söyledi

Aynur Doğan’ın Kocaeli’nin Derince ilçesinde yapılması planlanan konseri prosedürlere uyulmadığı gerekçesiyle iptal edildi. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, TBMM’de İngilizce ve Kürtçe şarkı söyleyerek Doğan’a destek verdi.

 

Konseri iptal edilen sanatçı Aynur Doğan’a destek sürüyor. Son olarak, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, konseri yasaklanan ve hedef gösterilen Aynur Doğan’a destek verdi. Konuşmasında, Sertab Erener’in Eurovison’u kazandığı Every Way That I Can şarkısını seslendiren Kayışoğlu sözlerin bitimiyle “Söyleyebiliyoruz” dedi ve ardından Dar Hejiroke’ye geçti.

Kayışoğlu, türkünün bitiminde “Söyleyemiyoruz” diyerek protestosunu bitirdi. Kayışoğlu geçen yıl da iktidarı eleştirmek için kürsüden sözleri Dadaloğlu’na, bestesi Grum Yorum’a ait ‘Yarın Bizimdir’ türküsünü söylemişti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA