reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

TAMER TUNA BURSASPOR’DA

TAMER TUNA BURSASPOR’DA
Bu haber 23 Aralık 2021 - 15:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursaspor Kulübü, yeni teknik direktörünü belirledi. Yeşil-beyazlılar, Tamer Tuna ile anlaştıklarını kamuoyuna duyurdu. Yapılan açıklama şu şekilde:

“Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Tamer Tuna ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 2.5 yıllık anlaşmaya varmıştır. Kendisine ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Tamer Tuna’nın imza töreni bugün saat 16.30’da İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yapılacak. Genç teknik adam da ilk antrenmanına bu akşam çıkacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA