reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

BURSASPOR’DA BURAK ALTIPARMAK TAKIMA GERİ DÖNÜYOR

BURSASPOR’DA BURAK ALTIPARMAK TAKIMA GERİ DÖNÜYOR
Bu haber 01 Aralık 2021 - 12:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursaspor’un daha önce karşılıklı olarak sözleşmesini feshetme kararı aldığı Burak Altıparmak’la tekrar görüşülüp takıma dönmesi konusunda anlaşıldı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da dikkat çeken Burak Altıparmak gelişmesi yaşandı. Yeşil-beyazlı kulüp, daha önce sözleşmesini feshetme kararı aldığı tecrübeli futbolcuyla tekrar anlaşarak takıma dönmesini sağladı. Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde: “Profesyonel futbolcumuz Burak Altıparmak ile Genel Menajerimiz Uygar Külhaşoğlu ile yaptığı toplantılar sonucunda daha önce karşılıklı anlaşılarak fesih kararı alınan Burak Altıparmak’ın takımımıza geri dönmesi kararlaştırılmıştır.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA