reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BUSKİ’DEN DİGİTAL KOLAYLIK

BUSKİ’DEN DİGİTAL KOLAYLIK
Bu haber 11 Kasım 2021 - 13:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararla birlikte Bursa’da okuyan üniversite öğrencilerine yüzde 50 indirimle su tarifesi uygulamaya başlayan BUSKİ, kuruma bu yönde yapılan başvuruların e-devlet üzerinden ve www.buski.gov.tr adresinden gerçekleştirilebileceğini açıkladı.

Üniversite öğrencilerine ekonomik destek sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kararı alınan ve BUSKİ tarafından uygulanmaya başlanan yüzde 50 indirimli su tarifesi için başvurulara dijital çözüm kolaylığı da eklendi.

Tarifeden yararlanmak isteyen öğrenciler, üniversitede eğitim gördüklerini ve abonelik talebinde bulunan evde kiracı olarak ikamet ettiklerini belgelemeleri kaydıyla, indirimli fatura başvurularını BUSKİ’ye gelmeden de www.buski.gov.tr internet sitesi üzerinden e-buski bağlantısına tıklayarak kolay ve hızlı bir şekilde yapabilecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA