reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BAŞKAN ÖZKAN’DAN KAYA’YA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

BAŞKAN ÖZKAN’DAN KAYA’YA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
Bu haber 20 Ekim 2021 - 10:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geçmişte Karacabey’de hayata geçirdiği başarılı projelerin ardından, BUSKİ İşletmeler 2. Bölge Daire Başkanlığına atanan Hakan Kaya’yı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, ilçede birlikte gerçekleştirdikleri projelerden dolayı bir kez daha teşekkürlerini dile getiren Başkan Özkan, Kaya’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Birlikte Karacabey için çalışmaya devam

Başkan Özkan, “Sayın Hakan Kaya’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz. Birlikte çalıştığımız süre boyunca pek çok sorunu çözdük, projelerin üstesinden geldik. Kendisinin Karacabey’e katkısı oldukça büyüktür. Ve yine, Karacabey’e birlikte çalışarak hizmet edeceğiz. Bu ziyarette ayrıca ilçemizde devam eden altyapı çalışmalarını da görüşme imkanı bulduk” dedi.

Görüşmenin sonunda Daire Başkanı Hakan Kayada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Özkan’a teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA