reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BILL GATES’İN KIZINA ÖNCE İMAM NİKAHI SONRA RESMİ NİKAH

BILL GATES’İN KIZINA ÖNCE İMAM NİKAHI SONRA RESMİ NİKAH
Bu haber 18 Ekim 2021 - 12:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Mayıs ayında boşanan milyarder çift Bill ve Melinda Gates’in kızları Jennifer, Mısırlı Müslüman bir jokey olan Nayel Nassar’la dini nikahın ardından, resmi nikah töreniyle evlendi.

Microsoft’un kurucusu, ABD’li milyarder Bill Gates ile Melinda Gates’in 25 yaşındaki kızı Jennifer, Mısırlı Nayel Nassar’la önce imam nikahı kıydı, ertesi gün ise resmi nikahla evlendi.

Jennifer Gates, 30 yaşındaki Müslüman jokey Nassar’la cuma akşamı Gates ailesinin New York’un North Salem bölgesindeki 16 milyon dolarlık çiftlik evinde önce imam nikahıyla evlendi.

Dini nikahın ardından Cumartesi öğleden sonra da, 300 kişilik bir törenle bu kez New York’un Westchester bölgesindeki evlerinde resmi nikah töreni yapıldı.

Cumartesi günkü nikah töreninin ardından, Jennifer’ın, babası Bill Gates ile Elton John’un “Can you feel the love tonight?” (Bu gece aşkı hissedebiliyor musun?) şarkısı eşliğinde dans ettiği bildirildi.

Şampiyon bir binici olan Jennifer Gates’in Vera Wang tasarımı bir gelinlikle evinden çıkarken, hepsi yeşil giyinen 9 nedimenin kendisine eşlik ettiği, gülümseyerek fotoğraf çektirdikleri görüldü. Jennifer Gates, beyaz bir çiçek buketi tercih ederken, nedimelerden birinin gelinin uzun duvağını tuttuğu da dikkati çekti.

Nikah seremonisine yürürken, Bill ve Melinda Gates’in kızlarına eşlik ettiği belirtildi. Nikah töreni ve kokteyl sırasında çekilen fotoğraflarda Bill Gates’in smokin, gelinin annesi Melinda Gates’in ise mor bir elbise giydiği göze çarptı.

KAYNAK: MİLLİYET

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA