reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BU İLÇEDE YÖNETİCİLER VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

BU İLÇEDE YÖNETİCİLER VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR
Bu haber 04 Ekim 2021 - 15:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yenişehir’e bağlı 61 köy ve 10 mahallede vatandaşların ayağına giderek onları dinleyen yöneticilerin bu çalışmasından ilçe halkı memnun. Fethiye Köyü Muhtarı Hasan Çetin, “Bizleri ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımız Davut Aydın’a, Yenişehir Kaymakamımız Rahmi Köse’ye ve bütün belediye mülkî amirlerine teşekkür ederiz. Yapılan hizmetlerden memnunuz. Köylümüz memnun. Verilen hizmet belli. Hepsi bizim için mücadele ediyor. Sağolsunlar, eksik olmasınlar” dedi.

Başkan Davut Aydın, “Halkımızın dertlerini dinliyoruz, muhtarımızdan köyde belediye ile ilgili yapılacak işleri öğreniyoruz. Meydanda da çalışmalarımız devam ediyor. Merkez ve kırsal olmak üzere bütün mahalleleri cuma günleri ve akşam vakitleri daire müdürlerimiz ile birlikte gezme kararı aldık. Bu gezilerimiz devam edecek. Vatandaşlarımızla birebir sohbet edeceğiz. Önemli olan vatandaşlarımıza dokunmak, onların ağzından bazı şeyleri duymak. Bu, bizleri mutlu ediyor. Her şeyden önce vatandaşımızın gönlünü almak için buradayız. Hizmette ne eksik ise her saat onların emrindeyiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA