reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BÜYÜKŞEHİR İLE BAĞLAN HAYATA

BÜYÜKŞEHİR İLE BAĞLAN HAYATA
Bu haber 30 Haziran 2021 - 11:38 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, vatandaşların internete kolay erişimini sağlamak amacıyla kablosuz güvenli internet erişimi altyapısını yaygınlaştırmaya devam ediyor. Bursalılar, Orhangazi Belediye Meydanı’nın da eklenmesiyle 36’sı kapalı, 37’si açık alan olmak üzere toplam 73 noktada güvenli internet hizmetinden kolaylıkla yararlanabiliyor.

Ulaşımdan altyapıya kadar tüm hizmetleri akıllı belediyecilik uygulamalarıyla çağın gereklerine uygun hale getiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların internete kolay erişimini sağlamak amacıyla başlattığı kablosuz güvenli internet erişimi altyapısını genişletmeye devam ediyor. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan altyapı ile birçok hizmet birimi ve müzelerde kablosuz güvenli internet erişimi hizmetini kendi internet altyapısını kullanarak sunan Bursa Büyükşehir Belediyesi, kablosuz erişim noktalarına Orhangazi Belediye Meydanı’nı da ekledi. Böylelikle Bursalılar, 36’sı kapalı, 37’si açık alan olmak üzere toplam 73 noktada güvenli internet hizmetinden kolaylıkla yararlanabiliyor.

Aylık 300 bin bağlantı

Günümüzde alışverişten kamu kurumlarıyla ilgili iş ve işlemlerin büyük bir kısmının da internet üzerinden yapılıyor olması nedeniyle güvenlik internet erişim noktaları vatandaşlara da büyük kolaylıklar sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin güvenli internet erişim noktalarında aylık ortalama 50 bin farklı cihazdan 300 bine yakın bağlantı gerçekleştiriliyor. Ortama bağlantı süresinin 30 dakika olduğu saptanırken, vatandaşlar internet üzerindeki birçok işlemini bu noktalarda rahatlıkla yapabiliyor.

Vatandaşlar bu ortamlarda Büyükşehir-Misafir adı ile sağlanacak bağlantıya yönlendirmeleri takip ederek erişim sağlayabiliyorlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA