reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

CÜNEYT KÖZ’DEN İLK AÇIKLAMA

CÜNEYT KÖZ’DEN İLK AÇIKLAMA
Bu haber 18 Haziran 2021 - 13:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursaspor’un yeniden anlaşmaya vardığı Cüneyt Köz, yaptığı açıklamada, “Yarım kalan hikayemizi hep birlikte yazalım” ifadelerini kullandı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da sözleşmesi sona erdikten sonra görüşmelere devam edilen ve 2 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtilen Cüneyt Köz’den ilk açıklama geldi.

Tecrübeli futbolcu, yeşil-beyazlı formayı giymeye devam edeceğinden dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi.

29 yaşındaki futbolcu aynı zamanda sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bu Büyük Arma altında oynamaktan, savaşmaktan her zaman gurur duydum. Yarım kalan hikayemizi hep birlikte yazalım.” Bu açıklamanın ardından Bursaspor taraftarı da Cüneyt Köz için olumlu mesajlar yolladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA