reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

BURSASPOR TARAFTARI A MİLLİ TAKIMI DESTEKLEMEK İÇİN AZERBAYCAN’A GİTTİ

BURSASPOR TARAFTARI A MİLLİ TAKIMI DESTEKLEMEK İÇİN AZERBAYCAN’A GİTTİ
Bu haber 15 Haziran 2021 - 11:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursaspor taraftarı, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ikinci maçına çıkacak olan A Milli Futbol Takımı’nı desteklemek için Azerbaycan’a kara yoluyla gitti.

Bursaspor taraftarı, EURO 2020’de yarın Galler ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı’nı yalnız bırakmıyor. İtalya maçı öncesi Roma’da da desteklerini esirgemeyen yeşil-beyazlı futbolseverler, bu kez de Bakü’ye doğru yola çıktı. 2 bin kilometreyi karayoluyla kat edecek olan Bursaspor taraftarı, yolculuk öncesi de adeta gövde gösterisi yaptı. Yakılan meşaleler ve tezahüratlarla onlarca taraftar Azerbaycan’a gitti.(iha)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA