reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KARACABEYLİLERDEN KENTİN GELECEĞİ İÇİN BEYİN FIRTINASI

KARACABEYLİLERDEN KENTİN GELECEĞİ İÇİN BEYİN FIRTINASI
Bu haber 06 Mayıs 2021 - 15:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın; Karacabey’de doğan, Karacabey’de doyan ve yolu Karacabey’den geçen herkesle işbirliği anlayışı ile gerçekleştirdiği ziyaretler sürüyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Karacabey Harmanlı Mahallesi’nden olan Balıkesir Orman Bölge Müdürü Birol Dündar ile bir araya gelen Başkan Özkan, ilçede düşünülen çeşitli projeleri Dündar ile değerlendirme imkanı bulmuştu.

Bu görüşmenin ardından Dündar, yine Karacabeyli olan Balıkesir Üniversitesi’nden Prof. Dr. Abdullah Soykan ile birlikte, Başkan Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede ilçenin dünü, bugünü ve yarını üzerine çeşitli konular gündeme gelirken, farklı proje önerileri de birlikte değerlendirildi.

Her şey Karacabey için

Özkan görüşme sonunda yaptığı açıklamada,“Karacabey Belediyesi olarak, göreve geldiğimiz 2014 yılından itibaren bir felsefemiz var. Karacabey’de doğan, Karacabey’de doyan ve yolu Karacabey’den geçen herkesin, şehrimiz için yapacak bir şeyleri olmalı düsturu ile hareket ediyoruz. Bu itibarla Karacabey’de doğmuş, yetişmiş ve memleketimizin birçok vilayetinde başarılı olarak görevini ifa eden hemşerilerimizi çeşitli vesilelerle ziyaret ediyoruz, onlarla irtibat kuruyoruz. Karacabey için neler yapabiliriz üzerine konuşuyoruz. Bu çerçevede, geçtiğimiz günlerde Balıkesir Üniversitesi’nde görev yapan, Karacabey’imizin Hamidiye Mahallesinden Prof. Dr. Abdullah Soykan’ı ziyaret etmiştik. Yine Karacabey’imizin Harmanlı Mahallesi’nden olan ve Balıkesir Orman Bölge Müdürü olarak görev yapan Birol Dündar’ı ziyaret ettik. Yeni görevinde kendisine hayırlı çalışmalar temenni ettik. Görüşmelerimizde, kendilerinin turizm, çevre, ağaçlandırma konusundaki önerilerini ve desteklerini Karacabey’imiz adına almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok verimli bir ziyaret gerçekleşti. Bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA