reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

JAPONYA’DAN GÖZLENEN GÖKTAŞI ATEŞ TOPUNA DÖNDÜ

JAPONYA’DAN GÖZLENEN GÖKTAŞI ATEŞ TOPUNA DÖNDÜ
Bu haber 21 Ocak 2021 - 17:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Japonya’nın farklı kesimlerinden gözlenen bir göktaşı atmosfere girince ateş topuna döndü. O anlar sosyal medyada yoğun ilgi çekti.

Japonya’nın Kanto, Tokai ve Kinki bölgeleri başta olmak üzere farklı kesimlerinden gözlenen bir göktaşı sosyal medyada ilgi odağı oldu. Dün akşam yerel saatle 20.30 sularında kaydedilen görüntülerde, ateş topu şeklinde gözlenen cismin bir asteroidin atmosferde yanması sonrası ortaya çıkan parçasının yeryüzüne düşerken saçtığı ışık olduğu açıklandı. Göktaşının görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi görürken, birçok kullanıcı olaya şans eseri tanıklık ettiğini ifade etti. Görüntüler ülke genelindeki birçok amatör ve profesyonel kamera tarafından da kaydedildi.

Burak Ersoy

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA