reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

DOĞALGAZA ZAM OLACAK MI? BOTAŞ AÇIKLADI…

DOĞALGAZA ZAM OLACAK MI? BOTAŞ AÇIKLADI…
Bu haber 01 Aralık 2020 - 11:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Doğal gazda aralık ayında geçerli olacak fiyat tarifeleri, tüm abone gruplarında sabit tutuldu.. Bu da yıl sonuna kadar zam olmayacağı anlamına geliyor.. Aralık ayında gaz fiyatı, konutlar için 1000 metreküpe bin 251 TL olarak kaldı.

Kış mevsimine geçiş yapılmasıyla tüm ülkenin merak konusu olan doğalgaz fiyatlarına ilişkin açıklama Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.’den (BOTAŞ) geldi.

Doğalgazda fiyat tarifelerini aylık olarak hesaplayan BOTAŞ, doğalgazda aralık ayında geçerli olacak fiyat tarifelerini, tüm abone gruplarına sabit tuttu.

Fiyatlar değişmedi

Her 1000 metreküpe konutlarda bin 251 TL, ticarethane, sanayi ve elektrik üreten santrallerde bin 400 TL ödemesinde, 1-31 Aralık dönemi için fiyatlar korundu.(inthbr)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA