reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

ALBAYRAK AİLESİ İLE ERDOĞAN TARTIŞTI MI?

ALBAYRAK AİLESİ İLE ERDOĞAN TARTIŞTI MI?
Bu haber 12 Kasım 2020 - 13:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Albayrak’ın açıklaması Habertürk’te kriz çıkardı

Berat Albayrak’ın babası Sadık Albayrak’ın ailesine yönelik iddialarla ilgili açıklaması Habertürk’te Deniz Zeyrek ve Hadi Özışık arasında tartışma yarattı. Zeyrek’in Berat Albayrak yerine babasının açıklama yapmasının garip olduğu sözleri üzerine Özışık, Sadık Albayrak’ın istifayı değil ailesine yönelik iddialara cevap verdiğini söyledi.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifası sonrası ailesiyle ilgili sosyal medyada çıkan iddialara baba Sadık Albayrak’tan açıklama geldi. Habertürk’te Veyis Ateş’in hazırlayıp sunduğu programda bir kez daha gündeme gelen Sadık Albayrak’ın açıklaması, İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık ve Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek’i karşı karşıya getirdi.

Canlı yayında istifayla ilgili olarak Berat Albayrak’ın değil de Sadık Albayrak’ın açıklama yapmasını garip olduğunu söyleyen Zeyrek’e itiraz ise Hadi Özışık’tan geldi. Sosyal medyada Albayrak ve Erdoğan ailesi arasında istifadan kaynaklı tartışma yaşandığı iddialarının doğru olmadığını söyleyen Özışık, Sadık Albayrak’ın ailesine yönelik iftiralara cevap verdiğini ifade etti.

Sadık Albayrak ne demişti?

Sadık Albayrak iddialar üzerine şu açıklamayı yapmıştı:

Son günlerde şahsım ve ailem hakkında yayılan yalan yanlış haberler üzerine açıklama yapmak boynumun borcu olmuştur.

60 yıllık yazarlık ve gazetecilik hayatıma tarih ve arşivler şahittir. Çocuklarımı gayesi ulvi ve cihanşümul bir davanın neferi olarak yetiştirdim. Onlar da ülkelerine ve içinde yaşadıkları cemiyete hadim oldular. Bunun için üstlendikleri vazifeler ancak bir vasıtadır. Ben onlardan razıyım.

Son günlerde ailem ve çocuklarım hakkında en alçak iftira ve karalamalara tevessül edilmektedir. Bu vicdandan, izandan, insaftan yoksun bir vaziyettir.

Erdoğan’ın yanında, “ölümüne ölümüne” duygusuyla…
Bizler dünyevi makam ve mevkilerle değil; duruşumuzla, fikirlerimizle ve memleketimize hizmetle var olma gayesi güden insanlarız.

Bir dava partisi olan AK Parti’nin ve her daim ‘Nur-u Aynım’ dediğim muhterem Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında, “ölümüne ölümüne” duygusuyla, bütün bir aile olarak dim dik durmaktan bir an dahi vazgeçmemiz mümkün değildir.

Emperyal güçlerin ve yerli uzantılarının, başta FETÖ olmak üzere bütün millet düşmanlarının karşısında elimizde ‘Selahaddin’in kılıcı’ alnımız ak, başımız dik dağ gibi durmaya devam edeceğiz.

Masa başında sahte fitne haberleri üretenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır. (inthbr)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA